От половин година бившият репортер на Господари на ефира Дани

...
От половин година бившият репортер на Господари на ефира Дани
Коментари Харесай

Дани Йорданов от „Господарите” стана учител

От половин година някогашният кореспондент на „ Господари на ефира ” Дани Йорданов работи като преподавател по британски в Бяла Слатина, научи HotArena .

След края на занимателното шоу Дани не желал да чува и дума за медии и репортажи и се отдал на възпитанието на деца. Чувствал се доста по-добре на новото си работно място, а децата били влюбени в известния от дребния екран кореспондент, писа „ Уикенд “.

Едновременно с преподаването, Дани работел и в „ Up Top Studio ”, което се занимава с видео снимане и монтаж на събития, реклами и клипове. Пред колежките си от учебното заведение Йорданов споделял, че в този момент се усеща доста по-спокоен от преди, а приходите му били по-високи. 

Преди да стартира да се занимава с публицистика, Дани Йорданов работил какво ли не. В продължение на 6 години той бе кореспондент в „ Господарите ”. Първоначално почнал като сътрудник от Враца и района, а след това се преместил в София, само че траял да проверява нередности в цялата страна. До началото на тази година, когато предаването бе свалено от ефира на Нова телевизия и останал без работа. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР