От политическата формация са внесли в парламента проект на решение

...
От политическата формация са внесли в парламента проект на решение
Коментари Харесай

”Възраждане” искат да се избере шеф на КПКОНПИ

От политическата групировка са внесли в Народното събрание план на решение за приемане на процедурни правила за изискванията и реда за предложение на претенденти, показване и обществено обявяване на документите, чуване на претендентите и за избор на ръководител на КПКОНПИ.

На 2 февруари Народното събрание гласоподава предварителното преустановяване на мандата на ръководителя на КПКОНПИ, като същата влезе в действие на 1 март, се напомня в прессъобщението.

От партията показват, че при предварително преустановяване на правното отношение на член на Комисията в двумесечен период Народното събрание избира нов член, който довършва мандата. По прилика същата процедура следва да се приложи и за избор на ръководител на Комисията, считат от „ Възраждане” и означават, че този период от дълго време е изминал.

„ Оставянето на Комисията толкоз дълго време без титуляр за ръководител слага под подозрение желанието на ръководещата коалиция да се бори с корупцията и да реализира нулева приемливост към нея”, разясняват още от партията пред НТВ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР