От почти 3 години насам носът на фолкдивата Преслава води

...
От почти 3 години насам носът на фолкдивата Преслава води
Коментари Харесай

Носът на Преслава вече води самостоятелен начин на живот

От съвсем 3 години насам носът на фолкдивата Преслава води независим метод на живот. 

Най-оборотната певица на Митко Пайнера се окепази като си кръцна обонятелния орган. Тя се подложи на пластична интервенция през 2019 година Дори кроила проекти да не признава за интервенцията, само че била принудена поради фрапиращата разлика във външността. Според изказванията й, тя се е оперирала единствено един път, само че близки до нея подсказват, че в действителност интервенциите на носа й, са цели 3.

Първата от интервенциите се е състояла напролет на 2019 година Повторила интервенцията още на идната година, само че още веднъж не останала удовлетворена от резултата. Така решила, че ще смали още носа си и третата намеса се състояла през предходната година. 

По този метод постепенно, само че славно, Преслава се трансформира в неприятно копие на Майкъл Джексън. Тя обаче твърди, че най-сетне е удовлетворена от резултата. Специалисти разясняват, че естествените дребни нослета си личат, а нейният стои по този начин, като че ли й е вкоренен. 

Това, което я отличаваше от останалите й колежки бяха високите й ясно изразени скули и по-острото й носле. С фрапантната смяна на външния тип обаче единственото, което реализира, бе да се обезобрази. Феновете й по никакъв начин не утвърждават залитането й по корекциите и загубата на характерността й. 

Почитателите й разясняват, че неколкократно правеният й нос, пипнатите скули и изкуствените зъби напряко я карат да наподобява плашещо като се усмихне. 
Припомняме, че Преслава пръсна цели 66 бона за слагането на циркониеви коронки върху зъбите си. Тя постоянно е отбелязвала, че не може да се лиши от едно от най-ценните си оръжия – усмивката. Феновете й обаче са на мнение, че усмивката й към този момент е доста по-стряскаща от носа й.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР