От петъчното заседание на парламента стана ясно, че има двама

...
От петъчното заседание на парламента стана ясно, че има двама
Коментари Харесай

Карадайъ разкри тайния план на Петков за изгонването на руснаците

От петъчното съвещание на Народното събрание стана ясно, че има двама души, които се крият по тематиката. Кирил Петков и Асен Василев. В петък имаше блицконтрол, на който те бяха длъжни да участват, само че не се явиха. Предната вечер обаче на председателски съвет на Народно събрание бяха службите за сигурност, сподели Карадайъ. И акцентира: „ Те споделиха доста тревожни неща по адрес на Кирил Петков. ”.

За да не излезе, че разясня класифицирана информация, бих споделил, че тази тематика Кирил Петков я е използвал, употребявал е и службите за персонална приложимост, хвърли бомбата Карадайъ.

Има стенограма, прочетете я, в случай че не са я редактирали. Чуйте записа от съвещанието на Съвета по сигурността към Министерски съвет. В Народно събрание бяха четирима-петима души от службите, никой не опроверга желанията на Кирил Петков за персонална приложимост по тази тематика, сподели още един път Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи повтори позицията на Движението по дипломатическия скандал. Всеки посланик, който работи срещу националните ползи на България и заплашва националните й ползи, би трябвало да бъде изпъден, без значение за какъв брой души става въпрос и дали са от Русия, съобщи водачът на Движение за права и свободи. След като е осъществен актът по изгонването, никой няма право да ни слага ултиматуми, разяснява Карадайъ държанието на съветския дипломат Елеонора Митрофанова, която сложи ултиматум на България да анулира изгонването на съветските дипломати, другояче Москва ще закрие задачата си у нас.

Кирил Петков би трябвало да бъде разследван и по тази тематика и по други тематики. Ние имаме импортирани сигнали към прокуратурата, в това число и за така наречен „ златни поспорти ”, съобщи още Мустафа Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР