От първия ден на лятото и месеца на рака (20

...
От първия ден на лятото и месеца на рака (20
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за Рак – Юли 2020

От първия ден на лятото и месеца на рака (20 юни), има непрестанно деяние за вас, Раци. Всичко стартира с лятното слънцестоене и слънчевото затъмнение във вашия знак – събитие, което не се е случило от юни 2001 година Ако се отворите към живота и тръгнете по нов път, този изблик на слънчевата сила изяснява за какво ще го извършите. И със Слънцето във вашия знак до 22 юли, не показвате признаци на закъснение. Стегнете се и се подгответе за повече промени – към вашите персонални цели, кариера и вашите взаимоотношения! Всички съществени области на живота ви ще бъдат повлияни от планетарните дейности в този момент.

С по-голямата част от планетите, струпани в три от динамичните съществени признаци на Рак, Козирог и Овен, юлският балансиращ акт може да се трансформира в стресов на моменти. Помислете за философското (Кой съм аз – за себе си, за хората, които обичам и за необятния свят?), Както и за светските (Къде влагам силата си и какво получавам в подмяна на това?).

Ако не сте в баланс, коригирайте обстановките съгласно потребностите ви. Прекарвате прекомерно доста време сами? Обърнете на околните ви хора повече внимание. И противоположното: Ако давате най-хубавото от себе си на всички останали, до момента в който пренебрегвате себе си, може да се почувствате длъжни да се свържете още веднъж със личните си пристрастености и естествени ритми.

Чувствате се неразбрани? Меркурий, планетата на връзката и технологиите, е назадничав в Рак от 18 юни до 12 юли. Преминаването на вашата точка може да бъде двойно по-трудно, когато планетата на пратеника се върне през вашия знак. Архивирайте своите данни и устройства, с цел да избегнете разстройства. Проверете двукратно всичко, преди да натиснете „ изпрати “ или „ издание “. И в случай че е допустимо, изчакайте след този цикъл, с цел да дебютирате някоя от огромните си хрумвания и проекти.

Междувременно три планети (Юпитер, Сатурн и Плутон) и лунното затъмнение ще се движат през Козирог, знакът, който ръководи седмия ви дом на партньорства. Това слага тежък акцент върху положението на вашите взаимоотношения през целия месец. Експанзивният Юпитер и трансформационният Плутон пътуват близо един до различен (https://astrostyle.com/plagues-pandemics-jupiter-pluto-conjunctions-in-history-what-astrology-knows/) тук, осветявайки динамичността, която може да е скрита. След точната им среща на 30 юни, бихте могли да имате значими моменти за ролята, която играете във вашите връзки. Пригответе се: Ще видите къде сте изоставили личния си достоверен глас, търгувайки с него за „ сигурност “ на утвърждение или партньорство.

Бихте могли да имате мощен взор върху метода, по който поддържате връзка с хората, споделяте отговорности и се справяте с контрола. Предпочитате ли да дерижирате обстановките или живеете съгласно непознати условия и стандарти? На 1 юли структурираният Сатурн отстъпва от Водолея и влиза в Козирог за последна обиколка, оставайки до 17 декември. След това той няма да се върне до 2047 година, тъй че използвайте остатъка от годината, с цел да балансирате вашите взаимоотношения. Може да извършите крачка обратно от няколко взаимоотношения или да се потрудите, с цел да засилите връзката. Време ли е да се освободите от няколко обвързващи задължения… или даже да разделяте пътища спокойно?

Романтиката се рестартира с астроблизнаците.
Това може да стане кристално ясно на 4-5 юли, когато лунното затъмнение на Козирог (пълнолуние) минава през тази зона на динамични дуети. Опитвате се да постигнете верния баланс сред „ аз “ и „ ние “ от юли 2018 година, когато стартира поредност от затъмнения по оста Рак / Козирог, пренареждайки вашето отношение към себе си и другите. Това е огромният край в тази поредност на затъмнения, което може да докара до съществено партньорство до решителен миг.

По средата на месеца можете да почувствате най-интензивното привличане сред „ аз “ и „ ние “, защото Слънцето (във вашия знак) образува своите несъгласия един път годишно против Юпитер и Плутон (в домът на връзките). Слънцето-Юпитер на 14 юли може да провокира борби на егото, с които всеки човек се убеждава, че е прав и твърдо изравен в своят живот.

Но не се впускайте в гняв, в която четете хората и действате първосигнално, Раци. Вие също сте виновни за настройването на тези обстановки. Нормално е да изпитвате яд, когато за пръв път осъзнаете това, само че това може да бъде по-добре обработено с неутрална трета страна (може би терапевт) и във вашия дневник. Разяснете какво тъкмо желаете, след което интензивно се занимавайте с основаването на това във всичките ви взаимоотношения.

На 20 юли ще можете да извършите позитивна крачка към вашите цели и стремежи. През този ден рядко показващо се новолуние идва в Рак, като ехото на слънчевото затъмнение (новолуние) на 21 юни, минало през същия този знак.

Новолунията във вашия знак работят като персонална нова година, натискайки бутона за нулиране на вашите проекти и персонални пристрастености. Ако сте се колебаели в коя посока да поемете или се колебаете да се ангажирате с проектите, ще имате нужната изясненост. Време ли е да стартираме нова глава в живота? Днешното новолуние може да означи първите ви стъпки. Тъй като Меркурий към този момент не е назадничав, галактическият ви компас би трябвало да направи по-точен курс.

Сатурн ще се опълчи на това новолуние, което демонстрира нужда от по-твърди граници с други хора. Някой, който е покрай вас, може да не ви окаже поддръжка и това може да докара до мъчително осъзнаване. Може да бъдете принудени да вземете мъчно решение. Но би трябвало ли да вършиме взаимни отстъпки, с цел да извършите някой различен благополучен? Не се предлага да е по този начин. Възможно е да се посрещнат потребностите на всеки, само че ще са нужни сложни диалози и договаряния. Напомняне: Не бяхте сложени на тази земя, с цел да се грижите за страстите на други хора, изключително не за сметка на вашите фантазии.

Стъпвате крепко на земята, като започнете от 22 юли, когато Слънцето се измести в Лъв за месец и влиза във вторият ви дом на работа, рутина и пари. Трудно е да се откри непоклатимост през 2020 година с всички промени и катаклизми. Не, можете да започнете да изграждате концепциите си, като предприемате осезаеми стъпки на деяние към задачите си. Връщането към някои ежедневни практики като йога, тичане или медитация може да помогне доста, с цел да сте в центъра си. Отделяйте по няколко минути всеки ден, без значение какъв брой сте заети.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР