От партията определят поведението на Благовест Георгиев като недопустимо Групата

...
От партията определят поведението на Благовест Георгиев като недопустимо Групата
Коментари Харесай

ПП поиска оставката на общинския съветник, избягал от катастрофа и отказал тест с дрегер

От партията дефинират държанието на Благовест Георгиев като неприемливо

" Групата общински съветници на Политическа партия в Столичния общински съвет и Изпълнителния съвет правят оценка държанието на сътрудника Благовест Георгиев като неприемливо, рисково за близките и нарушаващо освен законите и разпоредбите, само че и публичния морал. Ще приемем без съмнение оставката му от позицията общински консултант ". Това се споделя в позиция на партията във връзка случая, при който общинският консултант и член на Комисията по сигурност на придвижването избяга от злополука, провокирана от него и отхвърли тест с дрегер.

Както съобщихме по-рано, случаят се е случил в петък вечер. На ул. „ Драган Цанков ” и „ Кирил Видински ” са се блъснали две коли, като виновният водач е опитал да напусне мястото на злополуката, само че е спрян на няколко пресечки от случая. Видимо е бил използвал алкохол, само че е отказал тест за алкохол и наркотични субстанции.



От своя страна и столичният кмет Васил Терзиев изиска оставката на Георгиев. " Правилата и законите би трябвало да важат еднообразно за всички. Поведението на Благовест Георгиев, общински консултант от групата на ПП-ДБ-СС, е неприемливо и несъвместимо с нашите полезности и правила, и в цялостно несъгласие с поетия от нас ангажимент за сигурност и сигурност в нашия град. Отговорното държание изисква едно - оставка ", безапелационен е той.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР