От парламентарната група на заявиха в декларация, че ще

...
От парламентарната група на  заявиха в декларация, че ще
Коментари Харесай

Костадинов: Ще се борим срещу приемането на законопроект за промени в Закона за електронните съобщения

От парламентарната група на " " обявиха в декларация, че ще се борят против приемането на законопроект за промени в Закона за електронните известия, с който, съгласно тях, ще бъде наложена тирания в обществените мрежи. 

Лидерът на парламентарната група уточни, че тези дни в медиите е била оповестена информация за импортиран от " Продължаваме промяната- " (ПП-ДБ) законопроект за промени в Закона за електронните известия. " Това е законът, с който ще бъде наложена тирания и в обществените мрежи, където към момента относително умерено се демонстрират както видео клипове със наличие, неконтролирано от държавното управление, по този начин и всякаква друга позиция ", разяснява той.

" С този законопроект свободното слово, само че и освен – другата позиция изобщо, ще бъдат вкарани в концлагера на медийна тирания, а и освен медийната тирания ", счита Костадинов.

Той съобщи, че от " " ще се борят този законопроект да не бъде признат.

Костадинов разяснява, че това, което вносителите оферират, към този момент е уредено. Оказва се, че платформи като Мета, които са притежателите на Facebook, имат вътрешни регулации, с които уреждат дейностите, препоръчани от вносителите, уточни той. Прави усещане, че вносителите не вършат разлика сред групи и страници, разяснява Костадинов.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР