От осмия път общинските съветници на Столичния общински съвет се

...
От осмия път общинските съветници на Столичния общински съвет се
Коментари Харесай

От осмия път: Избранен е временен председател на СОС

От осмия път общинските съветници на Столичния общински съвет се споразумяха за ръководител . Цветомир Петров от „ Продължаваме Промяната – Демократична България – Спаси София “ ще заеме поста краткотрайно. Припомняме, че на предходното съвещание той получи единствено 26 гласа. През 2019 година Петров бе претендент за европейски народен представител от листите на Вътрешна македонска революционна организация.

Общинският консултант от „ Синя София “ проф. Вили Лилков разгласи, че ще поддържа Петров, с цел да може СОС да проработи. Той посочи, че нямало ангажименти за комисии. Изборът е краткотраен – до юли, предава „ NOVA “.

Същевременно Карлос Контрера съобщи, че интервалът може да бъде наименуван тестов, карантинен, изпитателен, само че е значимо СОС да стартира работа. По негови думи постът не е ротацинен и няма обединения, добавяйки, че съглашението е „ административно превъзмогване на спънка “.

От Политическа партия „ Възраждане “ акцентираха, че макар поддръжката им, ще останат твърда съпротива в СОС. Иван Таков от Българска социалистическа партия съобщи, че градът се намирал в спешно положение.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР