От организацията Спаси София, чието лице е младият общински съветник

...
От организацията Спаси София, чието лице е младият общински съветник
Коментари Харесай

"Спаси София" алармира за ново пропадане на плочките на "Графа": 13 милиона за разпадаща се улица, мизерно и сиво ежедневие

От организацията " Спаси София ", чието лице е младият общински консултант Борис Бонев, сигнализираха, че емблематичната улица за столицата " Граф Игнатиев " още веднъж е в трагично положение. И то след куп поправки по нея и десетки милиони, потънали за тях.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ОТ " СПАСИ СОФИЯ ":

Само две години и четири ремонта по-късно, Графа – най-емблематичното постижение на обичаната ни Графиня – още веднъж е с напукани, хлътнали и надигнати плочи, които се трошат пред очите ни.

Поредният саморазпад, несъмнено, е разследване от невиждания форсмажор и пролетните температури и никога не е неточност на проектантите, на обичаните ни реализатори Джи Пи Груп или на още по-любимия ни и незаместим кмет, който за 12 години не съумя да направи и един ремонт, който да не хлътне десетина пъти преди да му изтече гаранцията. Не оказа помощ и пазенето на  от страна на Общинска полиция, която три дни беше командирована на място, " с цел да пази изсъхването на бетона " от вандали, Спаси София и други недоброжелатели.

Така отпътуваха 13 млн. лева от нашите пари пред очите на целия град, с цел да получим разпадаща се улица, която поради " високото " си качество дори не смеят да я измият с маркучи, " с цел да не си заминат плочките " (по думите на чиновниците в Столичен инспекторат)... Улицата си остава мръсна и разхлопана, милионите от дълго време са платени, а сивото, погрешно и мизерно всекидневие, с което Йорданка Фандъкова ни залива всеки ден, продължава да изпълва душите ни.

Трагедията на Графа в действителност демонстрира тоталната и пародийна отпадналост на ръководството на София. Само две меки зими бяха задоволителни, с цел да видят сметката на хубостите, с които Фандъкова ни подари против 13 млн. лева Но на нея не ѝ пука! Нали има " нов екип с нови хрумвания " и пропагандна машина, която да ни убеждава, че свършеното с две леви лице е толкова , но !
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР