От около година Джулиана Гани е във връзка с полицая

...
От около година Джулиана Гани е във връзка с полицая
Коментари Харесай

Изненада! Бременната Джулиана Гани забегна в чужбина с нов м...

От към година Джулиана Гани е по отношение на служителя на реда Теодор Гецов и нещата за момента наподобяват в действителност съществени сред тях - въпреки всичко чакат и наследник при започване на новата година.

Джулката за повторно ще става майка, само че за половинката ѝ това ще е първо дете. Щастието сигурно ще е голямо. Но пловдивчанката ненадейно отпътува за чужбина с нов мъж. 

За времето, в което са дружно, плеймейтката разведе Теодор на много скъпи дестинации както у нас, по този начин и по целия свят. Преди няколко седмици двамата даже споделиха, че са създали бебето в Египет.

 



До раждането остават броени седмици, само че Джулката не се стопира. В момента тя се намира във Флоренция, само че в случай че си мислите, че е с Теодор Гецов, то значи доста грешите. За следващ път инфлуенсърката се намира в непозната мъжка компания - единствено по другарски. Въпросният мъж носи семейството Стоилов и единственото, което знаем за него, е,че е от Пловдив. 

Повечето дами се опасяват да пътуват в такава напреднала бременност даже в България, само че Гани постоянно е била над нещата. Все отново дано не забравяме, че тя влиза и в дребния % дами, които не качват съвсем никакви килограми  в този специфичен миг за всяка жена. 

В предходната си връзка с Илиян Найденов, от който към този момент има един наследник, нещата несъмнено бяха много по-стриктни и Джулиана не си позволяваше да излиза с непознати мъже - какво приказваме да върви на отмора с тях. Теодор очевидно въобще не я държи изкъсо и ѝ разрешава да прави каквото си желае. Не всеки мъж би го направил, написа " ШоуБлиц ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР