От OceanGate - компанията собственик на подводницата, изчезнала при спускане

...
От OceanGate - компанията собственик на подводницата, изчезнала при спускане
Коментари Харесай

OceanGate за пасажерите в подводницата: За съжаление са мъртви. Откритите отломки са от Титан

От OceanGate - компанията притежател на подводницата, изчезнала при втурване към останките на „ Титаник ”, оповестиха, че всички петима на борда са починали.

„ Смятаме, че нашият основен изпълнителен шеф Стокън Ръш, Шахзада Дауд и синът му Сюлеман Дауд, Хамиш Хардинг и Пол-Анри Наржоле за жалост са мъртви ”, стартира позицията.

„ Сърцата ни са с тези пет души и с всеки член на техните фамилии в този драматичен миг. Скърбим за загубата на живот, както и за насладата, която те носеха на всички, които ги познаваха ”, прибавят от OceanGate.

В позицията си от компанията показват благодарност към всички, взели участие с запаси и работили старателно в задачата по издирването на потъналия кораб.

Отломките, които бреговата защита на Съединени американски щати откри в Атлантическия океан, са от изчезналата преди дни туристическа подводница „ Титан ”. Те са от външната част на корпуса. Това оповестява CNN, базирайки се на документ, с който разполага. Новината беше доказана и на специфичен брифинг на американската брегова защита.

„ Тази заран отдалечено управляем кораб откри задната опашка на подводницата на 650 фута от отломките от „ Титаник ”. Впоследствие бяха открити и спомагателни парчета. Те дават отговор на описанието на подводницата. От името на Бреговата защита изричам съболезнования на фамилиите на умрелите. Надявам се, че това обезпечава някакъв покой на душите им ”, сподели на специфичен брифинг контраадмирал Джон Мартъл. 

Дистанционно управляемите съдове обаче ще останат на място и ще продължат да събират доказателства. " Намерихме 5 огромни парчета, които считаме, че са от подводницата. Открихме огромно поле с парчета и намерихме предната част на камерата, което потвърждава, че е имало пагубно събитие – имплозия ", обявиха още американските управляващи. След това била открита втората част. Експерти картографират полето с парчета.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР