От няколко седмици Миа Сантова отново води новините на Нова

...
От няколко седмици Миа Сантова отново води новините на Нова
Коментари Харесай

Миа Сантова Се Завърна Гордо На Екран, Но Никой Не Знае Какъв Ужас Преживя. Истината Просълзи България

От няколко седмици Миа Сантова още веднъж води новините на Нова телевизия. Бившият кадър на медията бе измежду любимките на феновете преди години. А след завръщането й мнозина се зачудиха какво се е случило с предходната хубавица. Истината е, че животът сервира не една и две неприятни изненади на новинарката.

44-годишната Миа Сантова се е договорила с шефовете на Нова да води единствено следобедната емисия поради грижите за щерка си. Щом се появи на екран в 16 час,а първият въпрос, който изниква у феновете, е какъв брой кг тежи новинарката. Отговорът е – 48. А до скоро е била по-малко. Драстичното намаляване се дължи най-много на голям стрес.

В последните години чаровният кадър на малкия екран загуби майка си и татко си, претърпя аборт в напреднала бременност и съумя да пребори подлата болест рак. Наскоро Миа Сантова сама призна, че е минала през сполучливо лекуване от злокачествено заболяване на щитовидната жлеза. Премахнати са й две бучки от гърлото. След това се е подложила на хормонозаместителна терапия.

Миа Сантова е още веднъж на екран, само че доста изменена

Новинарката осъзнава, че стресът и напрежението са отключили рака. Тя претърпя огромен удар, напускайки Нова, с цел да отиде в ТВ7. Скоро по-късно частната медия банкрутира и тя остана без работа след 13-годишна кариера. Това се е оказало прекомерно огромен удар за нея и организмът дал отговор, написа hotarena.net.

Точно в този сложен за нея миг Миа Сантова забременяла. Заради лекарска неточност първата им рожба била погубена в шестия месец. Това бил следващият тежък удар за новинарката. За благополучие, тя съумяла да забременее още веднъж скоро и през 2015г. стана майка на момиченце. Последната драма в живота й бе загубата на нейната майка през лятото на тази година.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР