От няколко седмици агенция BulNews публикува материали за 3 млади

...
От няколко седмици агенция BulNews публикува материали за 3 млади
Коментари Харесай

На вниманието на МВР и прокуратурата! Три келемета беснеят с колите си по улиците на Враца, нямат страх от закона /снимки/

От няколко седмици организация BulNews разгласява материали за 3 млади момчета, които дрифтят и карат рисково из улиците на Враца.



Като всички келемета, които са небогати, гладни и необразовани, те се пробват да впечатлят обществото с висока скорост по булевардите или дрифтене тук-там, където не е позволено, с коли, купени от мама и тате. Вероятно е въпрос на време тези обикновени частици да провокират тежко ПТП, в което нищо чудно да има и починали.
Имената на тези неразумни водачи са Румен Кръстев, Искрен Иванов и Божидар Божидаров.





Българските закони са прекомерно официални и тромави и не могат да реагират по метод, който се чака от обществото. Сигурно има и бърз метод тези рискови водачи да бъдат озаптени от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, само че по тази причина е належащо да имат неприятния шанс да блъснат някой служител на реда или държавен обвинител. Тогава тежката система на правораздаването ще се задейства с онази скорост, която естествените хора чакат.
По HBO MAX може да бъде гледан превъзходен сериал. Казва се „ Милиарди “. В него един от основните герои е щатският прокурор Чък Роудс. През цялото време той работи по ръба на закона и реализира превъзходни резултати.
Може би този опит би трябвало да бъде употребен от полицията и прокуратурата във Враца в метода им към Румен Кръстев, Искрен Иванов и Божидар Божидаров. Какво пречи кварталните на тези келемета всяка заран в 8.00 часа да ги привикват в райнното за профилактиране? Да ги държат вътре най-малко по 1 час, през който на бял лист всеки един от тях да напише по 100 пъти примерно: „ Аз съм простак и повече няма да върша тъпи неща “! И по този начин в продължение на месец.
Това, че са трима, е задоволително държавното обвиняване да им образува едно произвеждане за ОПГ и да стартира работа с тях. Има задоволително обществена информация, че те се договарят да извършат закононарушения и това ще улесни някой кардинален прокурор. Не е наложително досъдебното да бъде внасяно в съда - задоволително е няколко месеца тези каруцари да бъдат държани напрегнат и по този начин да не помнят да се хвалят във фейсбук, че никой не може да им направи нищо. Прокуратурата има силата да ги обори и да ги накара да повярват в родното правораздаване.
Пътните служители на реда пък могат всякога, когато видят Румен Кръстев, Искрен Иванов и Божидар Божидаров да карат, да ги стопират и ревизират за използването на алкохол и наркотични субстанции. Не е належащо тестването да завършва бързо. Тези самозабравили се дрифтърчета не се занимават с нищо друго, с изключение на да заплашват с шофирането си останалите участници в придвижването, тъй че служителите на реда няма за къде да бързат. През това време ще минават хора, ще ги виждат по какъв начин духат и по този начин в целия град ще се реализира резултат на почит.
Вероятно органите на реда знаят и други способи да реализират позитивен резултат с тези самозабравили се младежи.
Медията ни ще продължи прецизно да следи издънките на трите келемета. В редакцията към този момент постъпва сензитивна информация за единия от тях. В момента тече журналистическо следствие и в случай че се удостовери, тя ще бъде оповестена и сезирана прокуратурата. И с цел да повишим напрежението в това свърталище, ще издадем в задатък, че става въпрос за опиати.
Агенция BulNews няма да разреши необразовани и зле възпитани пишлигари да се трансфорат посредством нелепостите, които вършат, в идолите на младото потомство. Надяваме се Министерство на вътрешните работи и прокуратурата да ни оказват помощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР