От няколко дни екип от турски хирурзи се грижи за

...
От няколко дни екип от турски хирурзи се грижи за
Коментари Харесай

HotArena: Изпотрошената Кристин и родителите й отидоха в Турция, за да продължат лечението й

От няколко дни екип от турски хирурзи се грижи за цялостното възобновяване на манекенката Кристин Илиева. Бившата обичана на рапъра Кристо пострада в пътна злополука преди няколко седмици, само че с помощта на родните лекари, съумя да се избави, написа HotArena. Сега хубавицата е в прилежаща Турция, където се борят, с цел да възстановят изцяло краката й, а също и да заличат белезите от контузиите, които претърпя. Вече близо 10 дни Кристин и нейните родственици са в Турция, където екип от специалисти поставя специфични старания за нейното цялостно излекуване.

Вследствие на случая 20-годишното момиче бе със сериозна заплаха за живота, имаше тежки фрактури и на двата крайници, и съществени разкъсвания на десния, като бе подложено на няколко съществени интервенции. Веднага след случая Кристин бе закарана в УМБАЛ „ Д-р Георги Странски ”, където й бе направена първата интервенция, а по-късно бе преместена във ВМА. Специалистите, които отговаряха за положението на моделката направиха всичко допустимо за нея, само че рискът тогава бе огромен и те не се ангажираха с точни прогнози и обещания. Още в първите дни по-късно Кристин бе сложена в медикаментозна кома, а също и в барокамера. Близките й пък използваха обществените мрежи, с цел да помолят за кръводарителски акции и десетки откликнаха на молбата им. „ Благодарим ви, че с ваша помощ помогнахте на Кристин, а и на други хора. Бъдете благословени и здрави. Бъдете постоянно по този начин Човеци.

Благодарим ви другари, от сърце и душа ”, написаха от фамилията й в обществените мрежи. В момента в южната ни съседка хубавицата минава през значими медицински процедури, а фамилията й се надява скоро да имат положителни вести. Последните й фотоси в обществените мрежи дават вяра за възобновяване й, само че скоро бяха свалени. Причините са, че медиите разпространиха информация, че Кристин съвсем се е възстановила, което не е напълно по този начин.

„ Това, че може да стои изправена напълно не значи, че се е оправила. Предстоят й месеци на физиотерапия и още интервенции ”, разкрива нейната пиарка. Модният бизнес също сега е на назад във времето за Кристин. В момента младото момиче се бори да си възвърне краката изцяло, а също и да заличи белезите от интервенциите и злополуката. Близките й се надяват допустимо най-бързо целият този призрачен сън да бъде пропуснат, само че евентуално ще мине съвсем година, до момента в който тя изцяло се възвърне.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР