От нови видове овошки до миниатюрни люти чушки в саксия

...
От нови видове овошки до миниатюрни люти чушки в саксия
Коментари Харесай

Всичко за градината показва изложението „Цветна есен 2017“ в Пловдив

От нови типове овошки до дребни люти чушки в саксия – всичко, което може да се засади и засее на двора или в градината, демонстрира ревюто „ Цветна есен 2017 “. Специализираната галерия за цветя, декоративна растителност, градинско съоръжение и аксесоари се организира от 18 до 22 октомври в Международен панаир Пловдив. Най-голяма част от ревюто заемат щандовете на компаниите, предлагащи обичайни и екзотични цветя, шубраци, дръвчета, овошки, семена, разсад и луковици, препарати за растителна отбрана и торове, култивиран принадлежности и съоръжение. Голям е изборът на произведения за аранжиране и украса на градини и цветни кътове - керамични саксии и кашпи, аксесоари, ръчно направени предмети и сувенири от майстори занаятчии, съдове и декорация от дърво.

Акцент в „ Цветна есен 2017 “ е зеленият дизайн. Екзотични дръвчета и шубраци притеглят вниманието на посетителите, защото са лесни за развъждане, а придават атрактивен тип на интериора и екстериора. Все още съществува увлечението по до неотдавна непознати у нас растения, само че в този момент наклонността е те да се съчетават с обичайни за България цветя, тъй като по този начин се получават истински комбинации, разясниха експерти по флористика. Това е причина на ревюто да има обилие от типични нашенски типове цветя във всевъзможни багри.

Изложителите оферират също бижута, натурални артикули, профилирана литература, дават безвъзмездни съвещания. Техните щандове са ситуирани пред палата 8 и може да бъдат посетени от 9 до 18 ч., а в неделя – до 16 часа.

„ Цветна есен 2017” е част от Дните на заниманието и здравето, включващи още: Международна галерия „ Медикус, Денто, Галения” (18-21 октомври), Панаир на колекционерите „ Булколекто” (20-22 октомври), интернационалните киноложки изложения с финали за Световната купа (21-22 октомври). Билетът за всички прояви коства три лв., за възпитаници, пенсионери и инвалиди – два лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР