От Националния синдикат на пожарникарите и спасителите в България коментираха

...
От Националния синдикат на пожарникарите и спасителите в България коментираха
Коментари Харесай

ГЪРМИ СКАНДАЛ! Пожарникарите и спасителите обвиниха Киро и Лена в лъжа: Не сме получили покана за среща, не знаем нищо за криминални субекти

От Националния профсъюз на пожарникарите и спасителите в България разясниха остро изнесената информация по време на днешния брифинг на говорителката на Министерски съвет Лена Бориславова.

Припомняме, че Бориславова разгласи, че разполагат с оперативни данни, че се заплаща на престъпни субекти в цялата страна, с цел да се включват в митинга на пожарникарите и спасителите, който ще бъде проведен дружно със чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

От Синдиката на пожарникарите разясниха и изявленията на Лена, че министър председателят Петков щял да се срещне с протестиращите групи.

" Нашият митинг е подсилен от Синдиката на гражданската администрация в Министерство на вътрешните работи. Информацията, която се изнесе от говорителката на Министерски съвет, че имат оперативни данни, които гласят, че престъпни контингенти провеждат митинги, които да се слеят с нас, искам сътрудниците от специфичните служби да ни осведомят, в случай че имат такава информация. При нас такава информация няма ", разясниха от От Националния профсъюз на пожарникарите и спасителите
свързани новини70513преди 2 часа
" До момента при нас не е постъпвала покана за среща с Кирил Петков ", обявиха синдикатите и по този начин уличиха в неистина Лена Бориславова, която съобщи, че министър председателят бил поканил на среща протестиращите групи.
" Протестът ще премине спокойно ", прибавиха те.

" Пуснал съм три писма с искане за среща с Бойко Рашков.За страдание, такава среща не се е случила ", недоволства президентът на синдиката инж. Венцислав Станков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР