“От нас зависи дали ще следваме примера на нашите будители,

...
“От нас зависи дали ще следваме примера на нашите будители,
Коментари Харесай

Николай Денков: От нас зависи дали ще следваме примера на нашите будители, или на Бай Ганьо

“От нас зависи дали ще следваме образеца на нашите будители, или на Бай Ганьо.Поздравявам всички с празника на националните будители. Празник, който ни сплотява. Това е ден, който фактически сплотява всички българи. ” Това съобщи министър председателят Николай Денков при започване на днешното съвещание на Министерския съвет.

От нас зависи дали ще следваме образеца на нашите будители, или на Бай Ганьо

“Това, което сме ние, се дължи и на техните каузи. Бъдещето на страната ни зависи от това кой избор ще създадем. Дали ще следваме образеца на нашите будители, или образеца на Бай Ганьо и Андрешко ”

Днес държавното управление разисква план на разпореждане за установяване на размера на линията на беднотия за 2024 година

Проектът на разпореждане планува новият размер линията на беднотия да бъде 526 лв., нараствайки с 22 лева или 4,4 %.

Очаква се държавното управление да вземе решение и за одобрение на плана на интернационален контракт, обвързван с придобиването на нови бойни машини „ Страйкър ” за Българската войска.

 

 

По-рано през днешния ден националният байрак беше повдигнат пред постройката на президентската институция по случай Деня на националните будители.

“Повече от век 1 ноември ни напомня светлия образец на най-достойните представители на нашия народ. ” Това съобщи президентът Румен Радев в приветствието си по случай Деня на националните будители.

“Възрожденци, просветители, книжовници и актьори, вградили своя дух в бъднините на България. Личности, които с думи, познание, гений и образец будят сърцата и душите на българите ”.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР