От Наполи вече са избрали потенциален наследник на своя треньор

...
От Наполи вече са избрали потенциален наследник на своя треньор
Коментари Харесай

От Наполи искат Антонио Конте за свой треньор

От Наполи към този момент са избрали евентуален правоприемник на своя треньор Руди Гарсия, оповестяват италианските медии. Става въпрос за Антонио Конте, който сега е свободен.

Клубният президент Аурелио Де Лаурентис е почнал договаряния с някогашния ментор на Ювентус, Челси, Интер и Тотнъм, като се стреми да го убеди да одобри предлагането на италианския първенец. В Наполи имат вяра, че той е единственият разполагаем треньор, който може да върне тима на правия път. Затова, в случай че 54-годишният експерт се съгласи да поеме " партенопеите ", Де Лаурентис ще предложи на Гарсия двете страни да се разделят по взаимно единодушие. Засега наподобява, че аварийният вид за нов треньор е Игор Тудор, който е показал предпочитание да води неаполитанския отбор.

Самият Конте нощес беше измежду гостите на празненството на Ювентус за 100-годишнината на Аниели в клуба, като беше запитан от Джанлука Ди Марцио дали има намерение скоро да се завърне към треньорството. " Засега се любувам на времето с моето семейство. Направих явен избор, когато взех решение да напусна Тотнъм. Искам да си умря и да се любувам на фамилията ми. И въпреки всичко знаете, че доста неща могат да се случат през това време. Сега обаче желая да се насладя на тази обстановка и на това, което ме заобикаля. Наполи? Виж, би трябвало да проявя огромно почитание и положително образование. Пак споделям: тук сме, с цел да се насладим на довечера ", отговори той.
 Босът на Наполи се подигра с Луис Енрике: Радвам се, че не взех Лучо, вижте му резултатите в ПСЖ...
Босът на Наполи се подигра с Луис Енрике: Радвам се, че не взех Лучо, вижте му резултатите в ПСЖ...

" През лятото потърсих няколко треньори "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР