От началото на войната сме се обръщали многократно за всички

...
От началото на войната сме се обръщали многократно за всички
Коментари Харесай

Украинският посланик: Многократно сме искали въоръжение от България


От началото на войната сме се обръщали неведнъж за всички типове руски въоръжения, с които разполага България. Не мога да кажа дали отговорът е негативен или позитивен. Това съобщи за " Офанзива " посланикът на Украйна у нас Н. Пр. Виталий Москаленко. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2852
По думите му затварянето на въздушното пространство на Украйна е от последна нужда, с цел да се понижи страданието. " Усилването на глобите е належащо, както и присъединението на Украйна в Европейски Съюз. Предоставянето на отбранителни и други въоръжения също ", изясни той. И добави, че Мариупол е на практика погубен.

" Русия изповядва тактичност " изгоряла земя ". Нашите бойци доста сполучливо се отбраняват. Сегашната тактичност на незаконната тайфа на Путин е да унищожат мирни градове и хора, с цел да бъде пречупена съпротивата на украинския народ в битката му за териториална целокупност ", уточни посланикът.

И посочи, че никой няма подозрение, че е въпрос на време съветските бойци да нахлуят в Одеса. " До 2014 година Украйна е била неутрална страна. Ако се откажем от НАТО, това няма да спре Путин и той няма да ни остави на мира. Встъпването ни в НАТО е витална нужда, в случай че бяхме в Алианса, нямаше да има инвазия ", разяснява дипломатът. 

За него изказванията, че има биолаборатории в Украйна са цинични. " Украйна ще победи, Крим ще бъде върнат в нашите граници, както и Донецк и Луганск. Това обаче няма да стане скоро, преди този момент ще има доста загуби и жертви " счита той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР