От началото на войната ни мамят с 1 лев на

...
От началото на войната ни мамят с 1 лев на
Коментари Харесай

Делян Добрев твърди, че от началото на войната ни мамят с лев на литър гориво

От началото на войната ни мамят с 1 лев на литър гориво, тъй като “Лукойл Нефтохим ” преработва уралски петрол, а не Брент ”. Това разгласи Делян Добрев от ГЕРБ на брифинг в централата на партията.

Той съобщи, че ГЕРБ оферират две решения, с които пазарната цена на горивата да се възстановява и да падне до 2,50 лв. на литър.

Първото решение е страната да конкурира дъщерната компания на " Лукойл " " Литаско " посредством Български Енергиен Холдинг.

" Искаме страната в лицето на БЕХ, да вземем за пример, да конкурира " Литаско " като купува същия уралски на ниска цена петрол, преработва на същата цена, която " Литаско " го преработва в " Нефтохим " и получава горивото. Но ще получи горивото на 2 лв. и ще го даде на бензиностанциите, които да го продават на 2,50 ", разгласи Добрев.

Вторият вид, предлаган от ГЕРБ е да се постави данък в границите на 1 лев преди преработката на горивото.

Общо 320 милиона лв. са влезнали в България, контрактувани от мен за границата, за техника, за всичко, което е належащо, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който закъсня за брифинга. Той побутна с лакът Делян Добрев и шеговито попита събралите се публицисти дали може да стартират записа изначало.

" 320 милиона съм им оставил аз, в случай че не им стигат, отиват, ще им дадат колкото желаят за външната граница ", добави водачът на ГЕРБ.

" При нас постоянно съм го казвал, даже с дребен укор, че вие забравихте, че по време на миграционната рецесия, България имаше 0 мигрантски поток. Всичко минаваше през Гърция и Македония. Балканският път през България беше затворен ", съобщи Борисов.

" По самата тактичност на задържане може да се приказва доста, само че в подобен ден на печал, не желая да влизам в тази реторика ", добави Борисов по тематиката със гибелта на двамата служители на реда, починали при гонка с рейс, цялостен с мигранти.

" Каквато и ограда да се направи, тъй като когато ти дойдат 40-50 хиляди на оградата с дами и деца, няма граничар, който да стреля или да употребява мощ против тях. Оградата просто ще ги смаже. Тя е помощно оборудване. И тогава с президента Ердоган направихме по този начин, че вътрешните ни министри и по-късно пост по пост от българската страна караула с турската страна караула по име се знаеха, всяка седмица се събираха или на Малко Търново или на Одрин и спирахме още на територията на Турция миграционната вълна. На базата на съглашението и на парите, които Европейския съюз дава ", съобщи Борисов.

" Първата среща на Асен Василев и Кирил Петков е била с " Лукойл ", по този начин настояват наши източници ", сподели Борисов. Той добави, че 3,5 милиарда лева изтичат от България.

Следващата седмица ще дадем брифинг и ще ви потвърдим, че най-изгодното за Русия държавно управление е държавното управление на Кирил и Асен, разгласи водачът на ГЕРБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР