От началото на сезона в Лига 1 изминаха 8 кръг

...
От началото на сезона в Лига 1 изминаха 8 кръг
Коментари Харесай

Какво ни казва статистиката на звездите на ПСЖ?

От началото на сезона в Лига 1 изминаха 8 кръг и Пари Сен Жермен предстоящо стои на върха в класирането. Отборът на Кристоф Галтие има 22 от вероятни 24 точки и е отбелязал цели 26 гола, само че една любопитна статистика провокира доста мнения. Оказва се, че Килиан Мбапе не е направил нито една асистенция към съотборниците си. Френският национал няма голов пас и в Шампионската лига. 

До момента Мбапе се разписа 10 пъти във всички шампионати, като 5 от головете му пристигнаха след асистенции на Лионел Меси. Неймар пък е дал 3 завършващи подавания към французина. Меси и Неймар имат и асистенции един към различен, а на този декор очебийно самостоятелните дейности на Мбапе контрастират още повече. 

Не е инцидентно, че при успеха против Ювентус в Шампионската лига Неймар очевидно се ядоса, когато неговият съотборник за това, че неговият съотборник не му подаде в чиста позиция. Френските медии са безапелационни, че сред двамата има открит спор, а управлението на клуба прави всичко допустимо да изглади връзките им.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР