От началото на седмицата, в община Сандански работи нова електронна

...
От началото на седмицата, в община Сандански работи нова електронна
Коментари Харесай

Община Сандански въведе услуга за онлайн плащане на данъците

От началото на седмицата, в община Сандански работи нова електронна система за онлайн възнаграждение на локалните налози и такси посредством виртуален ПОС терминал.

Данъчно задължените лица към този момент могат да заплащат сумите за другите типове налози и такси по интернет посредством дебитна/кредитна карта, без да се постанова да посещават на място административния център в общината.

Новата услуга е налична в формалния уебсайт на община Сандански –, секция ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ › ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЧНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЧРЕЗ ВИРТУАЛЕН ПОС. Чрез изписване на ЕГН за физически лица или на ЕИК за юридическите и въвеждането на ПИН код, възложен от отдел „ Местни данъци” или ПИК, публикуван от Национална агенция за приходите, може да извършите информация за отговорностите си или да ги заплатите, както и да се откажете от приемането на известия на хартия и да ги замените с приемането им по e-mail.

Важно е да се означи, че услугата за жителите е безвъзмездна. Тя дава опция заплащането на налог здания, такса битови боклуци и налог на транспортните средства да се извърши от друго обитаемо място, в това число и от чужбина.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР