От началото на седмицата напрежение цари в най-голямата АГ болница

...
От началото на седмицата напрежение цари в най-голямата АГ болница
Коментари Харесай

От ръководството на Майчин дом отричат обвиненията на бившите си служители

От началото на седмицата напрежение царува в най-голямата АГ болница у нас – " Майчин дом ". Лекари, към този момент някогашни чиновници на здравното заведение, дадоха конференция, по време на която упрекнаха управлението в нередности и злоупотреби. Позицията на лечебното заведение и на медицинския център, който е негово дъщерно сдружение към този момент е изразена, само че в този момент те направиха някои разяснения по отношение на отправените към тях обвинявания.

" Искам да направя следните разяснения. От месеци има безпардонна медийна офанзива на всички равнища към всички държавни институции, неправителствени и държавни организации. Целта е една – да се уязви управлението на " Майчин дом " и да се овладее болничното заведение поради някакви персонални и конюнктурни предпочитание. Лично аз желаех право на отговор, тъй като в излъчения репортаж бях упрекнат, че съм назначен като марионетка на шефа на болничното заведение професор Костов ". Това съобщи в ефира на NOVA шефът на МЦ " Майчин дом " доктор Иван Диков.

И добави: " Бих помолил доктор Алън Начев да се запознае с нормативната база и Закона за лечебните заведения. Аз не съм на непрекъснат трудов контракт, а извършвам длъжността след извършен конкурс и съм одобрен от Съвета на шефовете като ми е предоставено ръководството на медицинския център със срочен контракт ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР