"От началото на годината в село Горно Черковище имаме два

...
"От началото на годината в село Горно Черковище имаме два
Коментари Харесай

Нови подробности за боя с подивелите цигани в селски магазин

"От началото на годината в село Горно Черковище имаме два подадени сигнала за хулигански прояви, открити са причинителите, в двата случая те са за лица под 18 години ", това разкри Христо Петров, началник на полицията в Казанлък. Той добави, че ромите, направили жесток побой над мъж в магазин, са задържани, оповестява bTV.

"И двамата са престъпно проявени, осъждани, единият за сходна демонстрация ", разяснява той.

Пострадалият от мелето в магазина Галин Черакчиев твърди, че няма да подаде тъжба в полицията, само че ще търси правата си.



Той още си спомня с смут случилото се.

"Влязох в магазина, подредих се на опашката, очаквам си реда, влиза зад мен човек, почна да демонстрира някаква капачка за промоция, продавачката изясни, че при неяне може да получи тази премия, пробвах се да му кажа - отиваш и си я взимаш в Казанлък, в идващия миг с обръщането обратно получавам една глва, удар с глава, текна ми кръв от носа, издърпах се обратно, помня, че желаех салфетка, не съм траял с някаква експанзия. Оттам нататък не помня нищо.

Никога не съм имал взимане предоставяне с нападателите, виждал съм ги единствено, че минават около нас. Не съм ги предизвикал с нищо. Имаше и хора в магазина, дано и те да кажат, не помня какъв брой са ме били, какво е било. Със строшен нос съм, с насядания и хематоми. "

Галин разкрива и за какво няма желание да се жалва в полицията: "Не подадох тъжба, тъй като не желаех да се занимавам. Като видях, че съм жив, друго... "

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР