От началото на годината един слух витае в общественото простраство.

...
От началото на годината един слух витае в общественото простраство.
Коментари Харесай

Заедно ли са Цвети Стоянова и Куката? Снимки от екскурзия издава истината

От началото на годината един слух витае в публичното простраство. Става въпрос за връзките сред артиста Мариан Вълев и някогашната гимнастичка Цвети Стоянова. Нито един от двамата обаче нито е удостоверил, нито е оборил изказванието.

Виж още: Лудата игра на ориста: Мегз стана част от Бялото приятелство, а преди 4 дни даже и не подозирала...

Е, може да се каже, че най-сетне имаме доказателство за връзката посред им. Сред последните фрагменти и на двамата в Instagram са фотоси от връх Околчица. 

Виж още: Синьото лято на Деси Цонева: С деца на море в обичаната Варна с доста жанр и разкош

Снимката е от лобното място на революционера Христо Ботев. От същата дата и на същото място и Мариан Вълев има фотография. Припомняме ви, че преди две години тъкмо по същия метод разбрахме и за връзката на Златка Райкова и Благой Георгиев. И двамата разгласиха фотоси от хотел в Банско едновременно.

Виж още: Морски пристрастености и красиви залези: лятото на Славена Вътова

За връзката сред Цвети Стоянова и Мариан Вълев стартира да се написа още при започване на тази година. Тогава Вълев направи филм за живота на гимнастичките и евентуално точно тогава са се появили първите искри посред им. По-късно Цвети беше запитана дали има другар, а тя многозначително отговори, че " щастието обича тишината ". 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР