От началото на август Honor 7S е в продажба заедно

...
От началото на август Honor 7S е в продажба заедно
Коментари Харесай

Honor 7S с Fullview дисплей и цена под 300 лв вече е наличен в България

От началото на август Honor 7S е в продажба дружно с Honor 7A
  Honor пусна в продажба в България своите най-достъпни смарт телефони Honor 7S и Honor 7A . Те са основани за консуматори, които търсят по едно и също време развлечение и улеснение при ежедневната приложимост на телефона си. Новите смарт телефони идват с функционалност за лицево различаване и отключване на екрана, която подсигурява лесна употреба; камери с висока разграничителна дарба, които обезпечават отлично качество на фотосите и огромни Honor Fullview екрани. Всички тези топ функционалности са съвършено интегрирани в тънки смарт телефон тела и ще се оферират на извънредно налични цени , започващи от малко под 300 лева за Honor 7S .
Honor 7 S Fullview екран
Honor 7S има ослепителен широкоекранен HD екран – 18:9. В сходство с наклонността на широкоекранните екрани при модерните смарт телефони, Honor 7S разполага с 5.45-инчов екран в смарт телефон тяло, което е комфортно за държане в една ръка, с помощта на едвам доловимата рамка. Резолюцията е 1440×720 пиксела и е ненадмината в този ценови клас, предоставяйки по-добро прекарване за потребителя при обзор на фотоси, гледане на видеоклипове и интензивна работа.
Мощен правоприемник
Какъв е смисълът от един телефон, в случай че индивидът на другия завършек на линията не може да бъде чут? Мощният правоприемник с функционалност „ Loud Voice Call “ (силно гласово обаждане) на Honor 7S подсигурява, че позвъняванията ще се чуват мощно и ясно и в най-шумната среда. „ Loud Voice Call “ е новаторска функционалност, която в допълнение свидетелства за уговорката на Honor да дава отговор на потребностите на смарт телефон потребителите и непрестанно да усъвършенства за тях практическото прекарване при използването на смарт телефон.
Камера
Благодарение на LED светкавицата на предната и задната камера, Honor 7S изпъква пред други смарт телефони в своя клас. Уникалната LED мълния за селфита обезпечава естествена и равномерна светлина при селфи фотоси даже вечер или при едва осветяване. Качествените фрагменти са обезпечени с 13-мегапикселова задна камера и 5 мегапикселова предна камера.
Интелигентно ръководство на батерията
Honor 7S също по този начин е отпред в класациите със своята мощна 3020 mAh батерия, а функционалността за смарт ръководство на батерията на Honor подсигурява нейната оптимална приложимост. Казано в резюме, това значи, че потребителите могат да се любуват на телефона си през целия ден без да се тормозят за презареждане. Също по този начин Honor 7S разполага с четириядрен процесор.
Двойна SIM + Micro SD
Honor 7S поддържа едновременното потребление на две SIM карти за данни и диалози, както и microSD карта за предпазване на данни до 256GB.


Honor 7A
Honor 7A идва с 5.7-инчов широкоекранен екран (Honor FullView). Екранът със съответствие 18:9 предлага завладяващо широкоекранно прекарване, което е близо до това в киното. Устройството е оборудвано с 13-мегапикселова съществена камера с висока разграничителна дарба и 8MP предна камера. Honor 7A се задвижва от 8-ядрен процесор и разполага с най-новата версия на Android 8.0 и потребителския интерфейс EMUI 8.0, които отключват за потребителите нови функционалности и по-висока продуктивност при интензивна приложимост. Смартфонът има съразмерен дизайн и идентично извита рамка от всички страни и ъгли. Също по този начин има плътно тяло с дебелина от единствено 7.8 мм, което придава грациозен образ.
Наличност, цени и цветове
От този август Honor 7S и Honor 7A са в продажба в България. Можете да избирате сред наследник, златен и черен цвят на устройството.

Цените започват от 229 лева за Honor 7S 16 + 2GB, и 279 лева за Honor 7A 16 + 2GB.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР