От началото на акцията, те са обходили над 600 декара

...
От началото на акцията, те са обходили над 600 декара
Коментари Харесай

Психотерапевт: Смяната на профилната снимка на Ивана вероятно е з...

От началото на акцията, те са обходили над 600 декара повърхност.

 

„ В издирването сме още петък. Наши екипи участваме с високопроходима техника основно в по-тежки терени и се надяваме да имаме резултат. Терените, които познаваме се обхождат подробно, вили, къщи, местности в покрайнините на Дупница “, сподели Атанас Диманков, шеф на горското стопанство.

 

По думите му липсва задоволително информация за изчезналата Ивана.

 

„ Там където последно са видели момичето, на всички места претърсвахме. Разговаряме с наши контрагенти, които работят в този регион за следи и информация, само че е доста нищожно. Причините може да са доста. Малко евентуално е да е в гората. Сезонът е подобен, че не може да издържи в случай, че е леко облечено и няма подобаваща екипировка. От това, което знам и чух за момичето е, че се е движило в градската част. Нямаме съществени следи, които да ни насочват. Надеждата постоянно умира последна “, описа старши лесничей Велимир Иванов.

 

Притеснени са и преподавателите на момичето, които през вчерашния ден обясниха пред bTV, че тя е имала проблеми, само че не е била тормозена от съучениците си.

 

Майка ѝ пък била викана неведнъж в учебното заведение, в това число в деня на изгубването ѝ.

Междувременно от полицията желаеха подпомагане и от прилежащи регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи за определяне на местонахождението на Ивана.

 

Вчера в късния следобяд отстрани в обществените мрежи, за който се твърди, че е на Ивана беше. Малко по-късно в различен профил в друга обществена мрежа фотографията също беше заменена със същата.

 

Все още не е ясно дали Ивана има достъп до този профил и дали някой различен има. Сигналът е подаден в полицията и се работи по случая.

 

" Ако приемем, че е бягство и не ѝ се е случило нищо неприятно, това е типично държание на бягство. Бягство от действителността, от неспособността да се оправи с провокациите. Ако това е здрав човек, който е навлязъл в пубертетските години, това не е нетипично. Много от младежите имат нужда да избягат ", разяснява психотерапевтът Ники Марков в студиото на " България заран " по Bulgaria ON AIR.

 

Смяната на профилната фотография на Ивана в обществената мрежа евентуално е знак, че тя е добре, счита Марков.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР