От началото на 48-ото НС тонът вече се промени и

...
От началото на 48-ото НС тонът вече се промени и
Коментари Харесай

Янев: Диалогът в парламента вече започна, кабинетът трябва да бъде максимално компромисен

От началото на 48-ото Народно събрание тонът към този момент се промени и разговорът стартира, съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев пред Нова телевизия, като назова това положителната вест.   
Прочетете още
Според него преди да се направи общ диалог било лидерски, било по партии, би трябвало да се проведат диалози с всички партии поотделно - бих го нарекъл 160 плюс, сподели още Янев. По думите му логиката на единодушието е да се реши антикризисното държание на партиите в границите на период от година и това би трябвало да бъде предмет на първия диалог. Бъдещият кабинет би трябвало да бъде оптимално компромисен и признат от партиите, сподели още Янев като добави, че няма добра и неприятна коалиция.

Лидерът на " Български напредък " сподели още, че не е трансформирал позицията си за поддръжка на Украйна във войната, само че има нюанси. За него българският националенинтерес е  България да не бъде въвлечена във война и жителите й да не станат пушечно месо. Възможностите за договаряния обаче в този момент са доста по-малки в този момент и би трябвало да бъдем деликатни, сподели Янев.

Той удостовери, че има връзка с президента Радев, само че съобщи, че не е правилно да го пита на кого би връчил третия мандат.

Според него пъзелът с убийството на служителя на реда в Елхово Янев сподели, че би трябвало да се вземат ограничения с щатовете на Министерство на вътрешните работи, а не да се командирова чиновници на границата. По мотив настояването за оставка на служебния вътрешен министър Демерджиев Янев съобщи, че би трябвало да се побърза със съставянето на постоянно държавно управление. 

Стените и оградите по границата както всички такива уреди са със период на валидност, само че построяването на нова ограда е плюс.

На въпрос за връщането на хартиената бюлетина, политикът разяснява, че отрицателното говорене доминира в обществото, само че " дано не се занимаваме с операцията на вота, а да излезем 70-80% пред урните "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР