От МВР обещаха да внесат повече яснота относно мистерията със

...
От МВР обещаха да внесат повече яснота относно мистерията със
Коментари Харесай

МВР с горещи данни за мистерията със сина на бизнесмена Тони Златков

От Министерство на вътрешните работи дадоха обещание да внесат повече изясненост по отношение на мистерията със сина на предприемача Тони Златков. По-рано през днешния ден излезе информация, че Адриан Златков е похитен, само че тя по този начин и не бе доказана. " Водачът е 25-годишщен мъж, работим интензивно по всички версии. Версията похищение е една от тях, няма съществена, защото на този стадий не знаем коя ще е съществена. Все още не сме намерили лицето. Няма открити следи от битка, колата е паркирана, просто лицето липсва все още. Била е паркирана на улицата настрана. Сигналът е за открит автомобил. Подаден е от бащата на водача. Изчезнал е час преди подаването на сигнала. Бащата тръгвайки на работа е видял колата паркирана. Няма закани, съгласно него няма и врагове, които да бъдат способни да създадат това нещо. Последно са се виждали със сина си тази заран преди да тръгне на работа. Час след сина потегля и бащата и намира колата ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

МВР заварди региона към Герман, където живее фамилията на 25-годишния юноша. Именно там е открит и зарязан автомобил с отворени порти, в който били документите на Адриан Златков, както и негови персонални движимости.

Бащата на младежа, обаче, твърди, че не става въпрос за похищение, а за кражба на автомобил. Той съобщи, че синът му е жив и здрав и нищо неприятно не му се е случвало.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР