От МВР излязоха с подробност за тежката катастрофа край Оходен.

...
От МВР излязоха с подробност за тежката катастрофа край Оходен.
Коментари Харесай

МВР: С опасност за живота е пътничката от Опел-а от зверската катастрофа край Оходен, вдигнаха я за София

От Министерство на вътрешните работи излязоха с детайлност за тежката злополука край Оходен. Пътният случай стана през вчерашния ден, а за него заяви първо организация BulNews.



Около 9.15 часа, на пътя Оходен - Баница, аварирали лек автомобил "Фолксваген Голф, ръководен от Е. Д. на 20 години от Згориград със стаж 2 години зад кормилото с категория "В ", и "Опел Вектра ". Втората кола управлявал 60-годишният Д. Д. от Плевен, който е с 41 години опит зад кормилото с категория "В ". Заедно с мъжа в "Опел "-а била и пътничката П. Д. на 55 години, също от Плевен.
Вследствие на удара тежко ранена е 55-годишната жена. Тя е с фрактура на тазобедрените кости, фрактура на бедрена става, фрактура на 2 ребра, травма на бял дроб и травматичен потрес. Жената е обслужена в многопрофилната болница във Враца и превозена за лекуване в болница Пирогов в София с краткотрайна заплаха за живота.
Леко ранен е лидерът на "Опел "-а. Той е с фрактура на таз, фрактура на 2 ребра и порезни рани. Настанен е за лекуване в ортопедичното поделение на МБАЛ "Христо Ботев " в града под Околчица, като заплаха за живота му няма. Младата жена от "Голф "-а се е разминала единствено с болки в гърдите, която също е прегледана във врачанската болница и е освободена.
Причините, довели до зверския удар, към момента се обясняват, само че най-вероянтата е несъобразена скорост с релефа на пътя от страна на 20-годишната, в резултат на което изгубила надзор на "Фолксваген "-а и навлязла в лентата за насрещно придвижване.
И двамата водачи са тествани за приложимост на алкохол, като пробите са негативни.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР