От момента, в който започнах да представям Казахстан, бях много

...
От момента, в който започнах да представям Казахстан, бях много
Коментари Харесай

Елена Рибакина: Титлата на Уимбълдън е основно заради подкрепата на Казахстан

" От момента, в който започнах да представям Казахстан, бях доста щастлива, че мога да продължа да играя и че това е професионална кариера ", сподели Рибакина в изявление за организация " Ройтерс " след идването си в столицата Нур-Султан.

" Никой не знаеше по какъв начин ще стане. Разбира се, аз съм супер щастлива, че в последна сметка всичко се случи по този метод. Мисля, че това беше доста значимо решение за мен. И с цялата поддръжка на федерацията на Казахстан, с поддръжката на президента Булат Утемуратов, мисля, че това е нашата обща победа ", добави тя.
 Рускиня донесе първата купа на Казахстан и стана новата кралица на Рускиня донесе първата купа на Казахстан и стана новата кралица на "Уимбълдън "
23-годишната Рибакина сподели още, че не е било елементарно да се трансформира в топ експерт, откакто е напуснала Русия.

" От юношеска кариера до експерт е доста мъчно и не доста хора могат да го създадат, изключително да станат играчи от доста висок сан. Мисля, че това е доста значимо и за мен беше доста значим миг – тъй че съм в действителност признателна за времето и опцията, които получих ", добави Рибакина.
 Рибакина не знаела по какъв начин да отпразнува най-голямата победа в кариерата си Рибакина не знаела по какъв начин да отпразнува най-голямата победа в кариерата си
Тя направи усещане, че не чества след последната точка на финала.

" В момента, в който завърших мача, не разбрах, че съм спечелила купа от Големия шлем и най-големия шампионат, тъй че съм извънредно щастлива и сигурно в този момент е друго време за мен. Толкова доста хора ме чакат, толкоз доста внимание, тъй че няма да е елементарно, само че ще се опитам да отделя малко време за възобновяване, отмора и подготовка за идващите ми шампионати ", съобщи Рибакина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР