От Министерството на външните работи съобщиха, че арестуваните след снощните

...
От Министерството на външните работи съобщиха, че арестуваните след снощните
Коментари Харесай

МВнР: Освобождават задържаните в Братислава българи до час

От Министерството на външните работи оповестиха, че задържаните след снощните конфликти в Братислава български почитатели ще бъдат освободени до час. Общо 45-има българи са били арестувани от полицията в словашката столица за случаите в центъра на града нощес. Всички те обаче са били привлечени в качеството на очевидци, като 2/3 от тях са били освободени още в ранните часове на днешния ден.
Фенове на " Левски " се биха с поляци и холандци преди мача с " Ружомберок " (ВИДЕО) Най-малко 80 арестувани след случая в Братислава
" До час се чака да бъдат освободени всички арестувани във връзка със конфликтите на футболни ентусиасти в словашката столица Братислава. По информация на българското посолство, към 5.30 локално време са арестувани 45 души като очевидци, а все още са освободени 30 души ", оповестиха от пресцентъра на външното министерство.

Късно нощес почитатели на " Левски " си спретнаха меле с последователи на полския футболен отбор " Краковия " и холандски ентусиасти от " Аякс ". Арена на боевете е столицата на Словакия Братислава. " Сините " са там поради гостуването на своите любимци на " Ружомберок " в среща от първия прелиминарен кръг на Лига Европа. Мачът е довечера в едноименното градче на към 260 км от там. Българските почитатели са планували да прекарат нощта в столицата и по-късно да продължат по пътя си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР