От Министерството на външните работи (МВнР) изказват съболезнования по повод

...
От Министерството на външните работи (МВнР) изказват съболезнования по повод
Коментари Харесай

От МВнР изказват съболезнования по повод трагедията в Цетине


От Министерството на външните работи (МВнР) изричат съболезнования във връзка стрелбата в Цетине, Черна гора, при която бяха убити 11 души, а шестима - ранени. 

Най-искрени съболезнования на фамилиите на починалите и жителите на Черна гора във връзка вчерашната покруса в Цетине, когато починаха 11 души, декларират от Министерство на външните работи. В този печален миг на народен печал България е с Черна гора в мислите си. Пожелаваме бързо възобновяване на потърпевшите, показват от външното ни министерство.

Вчера полицията в Черна гора заяви, че 11 души са убити при нападението в черногорския град Цетине, осъществено след фамилен спор. 

Полицията е ликвидирала нападателя след престрелка с него. В офанзивата са били ранени  6 души, измежду които един служител на реда.  Позовавайки се на информация от очевидци, държавната телевизия Ар Ти Си Джи заяви, че нападателят е разкрил безразборна пукотевица по хора на улицата, в това число по деца. Четирима от ранените са били трансферирани в болница в Цетине, а други двама съществено потърпевши са били изпратени в болница в Подгорица. 

Според черногорското издание " Вечерне новости " нападателят е бил на 34 години. Той е умъртвил фамилията си и след това е излязъл от вкъщи си и е почнал да стреля по минувачи по улиците на града. Сред потърпевшите има и деца. 

Заради нещастието е разгласен тридневен печал в Черна гора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР