От МГЕРБ отговориха на говорителката на правителството Лена Бориславова по

...
От МГЕРБ отговориха на говорителката на правителството Лена Бориславова по
Коментари Харесай

От МГЕРБ отговориха на Лена Бориславова за думите ѝ за ареста на Борисов: Трябваше да дойде пред ГДНП и да види точно колко еуфорични бяхме всички ние

От МГЕРБ дадоха отговор на говорителката на държавното управление Лена Бориславова във връзка думите ѝ, че е имало еуфория поради ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов.

Това стана ясно от думите на ръководителя на МГЕРБ Георг Георгиев към участниците в 12-то издание на самодейност " Да пуснем корени в България ".

" Онзи ден, когато тържествуваше грозното, пошлото и антидемократичното, против което ние се борим, те били радостни и еуфорични. Може ли да си визиите, че противозаконният арест на почтени хора било карало някой да тържествува ", сподели Георгиев в Петрич.

" Трябваше да пристигна Лена Бориславова пред ГДНП и да види тъкмо какъв брой еуфорични бяхме всички ние, тъй като знам, че и вие бяхте там. И да споделим с нея тази еуфория ", разяснява той.

" Може би в този момент би трябвало да се простим по настрана както на Борисов, Горанов и Арнаудова, само че и на вас, тъй като в тези дни, които назоваваме европейски и празнични сте задължени да мислите по какъв начин дали пък някакъв долен човек няма да пристигна и поради това, че имате друго мнение, няма да ви аргументи нещо сходно ", добави Георгиев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР