От Манчестър Сити изразиха надежда, че вратарят Едерсон и нападателят

...
От Манчестър Сити изразиха надежда, че вратарят Едерсон и нападателят
Коментари Харесай

Гуардиола: Обичам напрежението! Живеем на ръба!

От Манчестър Сити показаха вяра, че вратарят Едерсон и нападателят Габриел Жезус могат да играят за тима в Шампионската лига във вторник против Брюж, като двамата белгийци към този момент са в Белгия. Това сподели мениджърът на отбора Пеп Гуардиола.

Двамата бразилци играха за националния тим в международните квалификации против Уругвай в Манаус предишния петък и пропуснаха съботната победа с 2:0 против Бърнли във Висшата лига, като бяха помолени да пътуват напряко за Белгия.

Британското държавно управление съобщи през този месец, че изцяло имунизираните футболисти от Висшата лига могат да пътуват до страните, които са в аления лист по време на паузата за мачовете на националните тимове.

" Те са в Белгия сега. Казаха ми, че могат да играят, само че ще забележим в какво положение е тимът, с цел да подготвим тренировката ", съобщи испанецът.

" Ние би трябвало да упражняваме там. Двамата играчи не са с нас и би трябвало да помисля за това. Пратихме ги напряко там, тъй като в деня след мача с Брюж могат да се завърнат тук и да водят естествен живот ", добави той.

" Ако се бяха върнали напряко в Манчестър, щяха да бъдат изолирани за 10 дни в хотел. Не искахме това да се случи и заради това те пътуваха за Белгия. Може би ще могат да играят, това ще бъде добра вест ", сподели Гуардиола.

Сити завоюва първия си мач в групата с 6:3 против Република България Лайпциг, преди да загуби с 0:2 от Пари Сен Жермен и сега е на трето място в класирането.

" Обичам напрежението. Знам какво би трябвало да създадем. Нужно е да спечелим. През цялото време живеем на ръба. Нямаме доста време ", приключи Пеп Гуардиола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР