От Лудогорец за Жейнов: Ще го приемем насериозно, когато започне

...
От Лудогорец за Жейнов: Ще го приемем насериозно, когато започне
Коментари Харесай

Жейнов отговори на Лудогорец: Откога отбелязването на факт е обида и мръсна атака, гузен негонен бяга

 От Лудогорец за Жейнов: Ще го приемем насериозно, когато стартира да дава пари за футбол От Лудогорец за Жейнов: Ще го приемем насериозно, когато стартира да дава пари за футбол
Ето какво написа Жейнов в обществените мрежи:

Благодаря за отделеното, в специфична декларация, внимание от страна на Лудогорец. Само мога да се веселя на положителната връзка. Безспорно честитката за българското поданство на Текпетей е жегнала ръкводството или изравен по-надолу по управническата стълбица. Относно изказването на Клуба, че в приветственият ми адрес се съдържат ругатни, обиди и целенасочена мръсна офанзива - то изрично декларирам, че такава не се съдържа в отбелязването на един неоспорим факт. Реакцията оставя усещане на “настъпване по някакъв мазол ” или похищение на вниманието от същината на въпроса. Освен това обстановката е в позиция “гузен негонен бяга ”.
 Текпетей стана българин, Жейнов се зачуди дали и другите тимове могат да натурализират по този начин Текпетей стана българин, Жейнов се зачуди дали и другите тимове могат да натурализират по този начин
По мотив декларацията желая да попитам подписаното управление:
- Откога отбелязването на обстоятелства, даже познати за футболната публика, се счита мръсна офанзива и кои от футболистите на Лудогорец съм нахулил или обидил, както настояват?
- Могат ли да разяснят за какво е тази съгласно тях офанзива, откакто са написали, че знаели добре за какво е тя. Интересно ми е какво тъкмо е визията им.
- Като става дума за морални стожери, в скоро време и след юридическа консултация, мога да имам какво да кажа по някои въпроси и събития.
- Ще се веселя управлението да каже от кого е била поръчана декларацията и кой я е писал, както го направи Георги Караманджуков в частен едночасов диалог.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР