От Левски изразиха своето недоволство от главния съдия Волен Чинков

...
От Левски изразиха своето недоволство от главния съдия Волен Чинков
Коментари Харесай

От Левски публично изразиха недоволството си от Волен Чинков

От Левски показаха своето неодобрение от основния арбитър Волен Чинков след загубата с 1:2 от Локомотив (Пловдив) на " Лаута ". " Сините " недоволстват от решението на рефера да назначи единствено 3 минути добавено време на втората част, откакто играта бе накъсвана неведнъж.

От клуба се надяват родните арбитри да демонстрират по-голяма храброст, като акцентират, че с това не желаят да оправдаят провалянето от " черно-белите ".

" На вниманието на Съдийската комисия и футболната общност,

Обръщаме внимание на един обезпокоителен факт, на който станахме очевидци по време на дуела сред Локомотив (Пловдив) и Левски на " Лаута ". На ваше разположение сме дали извадка от обстановки през второто полувреме, в които общото изгубено време от смени и спирания на играта за оказване на здравна помощ е 12 минути. На фона на всичко това, основният рефер Волен Чинков назначи единствено 3 минути продължение на срещата. С това не желаеме да оправдаем загубата на Левски, само че желаеме да обърнем внимание, че сходни плахи прояви на съдиите не оказват помощ с нищо на футбола, откакто единствено в границите на последните дни в европейските клубни шампионати станахме очевидци на големи продължения при надалеч по-малко накъсвания на играта.

Надяваме се откровено да бъдат взети ограничения и съдиите да демонстрират по-голяма храброст, без значение от резултата на терена! ".
 Трудно е да си Ники Костов
Трудно е да си Ники Костов

Менте в очите на " Стоиловистите ", треньорски талант за подкрепящите Сираков - приблизително състояние няма!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР