От кога можем да купуваме играчки за своето бебе? На

...
От кога можем да купуваме играчки за своето бебе? На
Коментари Харесай

Какъв тип да са първите играчки за нашето бебе

От по кое време можем да купуваме играчки за своето бебе? На какъв брой месеца би трябвало да стане, с цел да му поверим въобще нещо в ръцете без риск то да се нарани или да получи алергична реакция? Има ли въобще вяра за майките да намерят забавна залъгалка за бебе, с която то да се занимава, до момента в който тя си вземе къса глътка пресен въздух?

Разбираме вашите опасения и вашите стремежи, само че истината е, че до 1-годишна възраст разновидностите за играчки за бебета са малко, а и даже да опитате всичко, не е несъмнено, че ще съумеете да задържите вниманието му в един предмет за повече от половин час. Това обаче напълно не значи, че не би трябвало да стимулирате детското развиване, както и това на фината моторика. Съществуват, въпреки и малко, играчки, подобаващи за най-малките. Ето кои може да са първите играчки и на вашето бебе.

Плюшена играчка за гушкане

Това, може би, е най-хубавото попадение, с което една майка с неспящо дете може да си улесни живота. Тези пухкави и меки играчки са идеални за усмиряване на неспокойното бебче, изключително това, което мъчно заспива и постоянно има потребност от внимание и нечие наличие.

Музикална въртележка за кошара

Най-често тя се върти и пее или най-малко е задоволително шарена и забавна за привличане на вниманието на детето. Педиатрите поучават да монтирате такава след втория месец, когато бебето стартира мощно да се впечатлява от другите цветове и форми. Някои от моделите са с успокояващи приспивани мелодии, което в допълнение ще ви улесни в опитите да укротите неспящото бебче.

Чесалка за зъби

Снабдете се с такава, когато усетите, че първото зъбче е на път да избие. Периодът с никненето на първите зъбки е много стресиращ за детето и ще видите, че то ще стартира непрекъснато да мушка нещо в устата си, с цел да се почеше, тъй като венците се възпаляват и провокират раздразнение и сърбеж.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР