От Камбоджа пристигна загадъчно видео, на което, както се предполага,

...
От Камбоджа пристигна загадъчно видео, на което, както се предполага,
Коментари Харесай

Ужасяващо ВИДЕО: Зли сили се вселиха в актриса по време на представление

От Камбоджа дойде загадъчно видео, на което, както се допуска, че е сниман обладан от зли сили човек. По време на любителска театрална режисура в град Батамбанг, една от актрисите внезапно стартира да се държи много необичайно и плашещо, написа Езорейтер. Момичето стартира да се нахвърля на близките и едвам не задушава един човек с кабел. Тя стартира да вика със заплашителен глас и да гъне ставите си под неестествени ъгли. Колегите на театралната дама са на мнение, че в нея се е вселила нечестива мощ и заключват актрисата в гардеробна.

Иронично е, че малко преди случая момичето е играло на сцената видение. Не инцидентно споделят, че човек би трябвало деликатно да внимава на кого се прави.

Например, през 60-те години на предишния век незнайният английски артист Арчи Фъргюсън полудя, играейки в театър, в който героят му заколва жена,. Ролята оказала толкоз мощно въздействие върху артиста, че той, сходно на своя персонаж, нанася на личната си брачна половинка няколко рани с нож и е вкаран в психиатрия със непоколебим режим за лекуване. Трябва да се означи, че случаите, при които актьорите изиграват труп и по-късно умират, по никакъв начин не са малко. При това, освен функциите на покойници са рискови за актьорите, а и облиците на всевъзможни мистични и тайнствени същества. Като образец може да се уточни преждевременната гибел на съветската певица Анна Фриске и мнозина нейни сътрудници, взели участие в мистичния филм " Нощна стража ".
Разбира се, младата камбоджанка може просто да не е издържала на психическото напрежение и да е откачила. Но някои настояват, че изобразявайки на сцената другоземец от ония свят, актрисата един тип е трансформирала тялото си в съд, уязвим на външните зли сили.

Скептиците са просто на мнение, че никаква паранормална интервенция там няма, а единствено става дума за добра реклама на театъра.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР