От какво умря вечната рокзвезда Тина Търнър? Внезапната смърт на

...
От какво умря вечната рокзвезда Тина Търнър? Внезапната смърт на
Коментари Харесай

От какво умря Тина Търнър?

От какво умря безконечната рокзвезда Тина Търнър? Внезапната гибел на именитата певица, която раздруса света през вчерашния ден, озадачи почитателите й, които като че ли имаха 83-годишната икона за безсмъртна. Самата тя изглеждаше в чудесно здравословно положение, само че се оказва, че това въобще не е било по този начин.

Според Би Би Си Тина Търнър е била мощно отпаднала в последните месец и половина. Тя е страдала от редица здравословни проблеми през последните години, в това число рак, и остра бъбречна непълнота, а преди време е получила и инсулт, от който мъчно се възстановила, пишат медиите оттатък Океана.

Два месеца преди гибелта си рокендрол легендата показа мрачна обява в " Инстаграм ", в която се оплака от бъбречна непълнота. 83-годишната Търнър разкри за своите здравословни проблеми на Световния ден на бъбрека на 9 март, разказвайки, че се е подложила на „ сериозна заплаха “, като подценила диагнозата си хипертония, която й била сложена още през 1978 г. 

„ Бъбреците ми са жертви на това, че не осъзнавах, че високото ми кръвно налягане трябваше да се лекува с стандартна медицина. Изложих се на огромна заплаха, като отхвърлих да се изправя пред действителността и да осъзная потребността от ежедневна, доживотна терапия с медикаменти. Просто не ги взимах ”, описа тогава Тина Тънър.

В смразяващо изявление за вестник “Гардиан ” от април пък Търнър разкри по какъв начин желае да бъде запомнена и добави, че въобще не се опасява от гибелта. „ С какво бихте желали да бъдете запомнен? “, бе запитана тя. „ Като кралицата на рокендрола. Като жена, която сподели на други дами, че е добре да се стремят към триумф съгласно личните си условия ”, оговори легендата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР