От какво е изнервена съпругата на Кирил Петков - Линда

...
От какво е изнервена съпругата на Кирил Петков - Линда
Коментари Харесай

Нагла и груба: Линда Петкова се отнася с клиентите си като с животни! (мрежата завря)

От какво е изнервена брачната половинка на Кирил Петков - Линда Петкова?! Дали от идните енти подред избори, или още от старите клюки за случката на мъжа й с Лена Бориславова... Това не е ясно, само че е ясно едно - маса народ подвигна ръце от нея и изрече голямото си отчаяние в мрежата.

Става дума за сладкарницата на канадката, която е фамозна с неповторимите си торти и десерти, доста от които без захар, без нездравословни съставки и даже без глутен. Още по-прочути са обаче с феноменалните цени, които като че ли скачат с всеки минал ден.

Когато някой се опита да изрази мнение, че това са цени, недостъпни за множеството българи в наши дни, Линда Петкова изригва: " Че не ги купувайте, бе! Никой не ви кара. Намерете си евтини ". Грубо и безпардонно отношение, гневят се клиенти.

Мнозина са тези, които я упрекват в профила й, че са закупили от сладкарницата й очевидно остарели и изсъхнали торти. Други споделят, че са купили сякаш торта без захар за диабетици, а това се оказало неистина.

Всички тях Петкова пустосва крепко и ги упреква в хейт, назовава ги тролове и твърди, че лъжат. Каквато и да е истината обаче, не прилича на възпитана дама, освен това някогашна премиерша, да се държи като махленска скандалджийка, нали?!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР