От каква позиция си позволявате да поставяте условия на БСП,

...
От каква позиция си позволявате да поставяте условия на БСП,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Няма да бъдем резервна гума на нито една тротинетка

От каква позиция си позволявате да поставяте условия на Българска социалистическа партия, недоумява Нинова. Тя разяснява днешните изказвания на водача на ГЕРБ. И там очевидно няма изясненост в главата какво желае да се прави, проучва го тя.

 

Лидерът на алените е обезпокоена, че бюджет няма да има. Какво вършим с хората, недоумява тя. Лидерът на Българска социалистическа партия предизвести,че нейните 23 депутати могат да се окажат решаващи, само че няма да разреши партията й да се " овъртолва в скица ". Няма да бъдем аварийна гума на нито една тротинетка, закани се Нинова.

Партията въпреки всичко е подготвена да се отзове на договаряния. Какъв ще е изходът ще решат социалистите с вътрешнопартен рефрендум. Не желаеме да бъдем част от тази рецесия, а част от решението, предизвести Корнелия Нинова.

От парламентарната естрада Корнелия Нинова съобщи, че няма изпълнителна власт, а през вчерашния ден и правосъдната власт оповестила война на политиците. Нестабилността е обхванала трите управляващи, счита водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова прикани за сформиране на постоянно държавно управление и правосъдна промяна. Един месец се разиграва подобен спектакъл, показа аленият лидер. Дори депутатите изгубили нишката и чакали първите две партии да се наиграят. Няма комисии, няма закони, регистрира Корнелия Нинова. Нямало обаче и управническо болшинство. Разпределихте си функции, сподели тя.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР