От JCPenney до Tiffany & Co, търговците на дребно влагат

...
От JCPenney до Tiffany & Co, търговците на дребно влагат
Коментари Харесай

Как преобразяването на магазини за милиарди се справя с ритейл апокалипсиса

От JCPenney до Tiffany & Co, търговците на дребно влагат големи суми в обновяването на магазините. Те се надяват, че огромните промени ще накарат купувачите да харчат.

В магазините на JCPenney (б.р. една от най-големите американски вериги универсални магазини) на купувачите към този момент им вършат усещане миризмата на свежа багра, по-доброто осветяване и блестящите нови табели, а през идващите месеци са планувани още усъвършенствания. Централизирани каси ще заменят предходните, разпръснати в разнообразни отдели, а постерите дават обещание " ново и усъвършенствано прекарване при извършване на покупки " след привършване на преустройството. Промените в комерсиалната верига са в ход, и то освен под формата на актуализирани настилки (макар че и те са включени в списъка).

Обновленията са част от инвестиция в размер на 1 милиарда $ (808 млн. паунда), която компанията разгласи в края на август предходната година - скъпо изпитание за възкръсване на марката след известния банкрут през 2020 година и последвалото преструктуриране. Средствата ще бъдат частично предопределени за по-изчистени технологии и усъвършенствани функционалности за електронна търговия, само че огромна част от фокуса остава върху повече от 650-те физически магазина на JCPenney.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР