От известно време целият български Instagram и YouTube стиска палци

...
От известно време целият български Instagram и YouTube стиска палци
Коментари Харесай

Стела бременна от Сандев? Влогърката намекна каква е истината в Instagram

От известно време целият български Instagram и YouTube стиска палци Стела и Сандев да се съберат (или към този момент да са се събрали). Но до момента в който чакаме удостоверение за това, Мъци, различен наш обичан YouTube-ър хвърли бомбата със заглавие. 

" В утрешното видео очаквайте всички разкрития към това дали Стела е бременна от Сандев " - с тези " думи " Мъци промотира идния си клип в YouTube, а това промо беше споделено и от двамата. 

Виж още: Секси дупе: Дениз Хайрула събра всички погледи на плажа с тази гледка 

Мъци дава обещание да разкрие и какво са правили двамата под завивките в " Къщата на инфлуенсърите ", само че някак си не успяхме да разберем по какъв начин се стигна до съмнението, че Стела е бременна от някогашния си. Така, де, тези работи стават бързо, само че въпреки всичко... следено.

И макар че истината скоро ще бъде разкрита, Стела индиректно към този момент загатна дали е бременна. Направи го, като провокира своите почитатели, да се причислят към така наречен лунна диета. Вчера поръчка, че ще я съблюдава, даде и Алекс Богданска, а самата диета всъщност е 24-часов апетит. Нещо, което една бременна жена би трябвало да заобикаля.

Изображение: https://www.instagram.com/stela.pavlova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР