От известно време се носят какви ли не слухове за

...
От известно време се носят какви ли не слухове за
Коментари Харесай

Синоптичката Лора Георгиева лъсна с наедряло коремче

От известно време се носят какви ли не клюки за красивата Лора Георгиева, която е на екрана на Нова тв, с цел да показва прогнозата на времето. До в този момент тя криеше от обществеността, че чака бебе от прочут сирийски предприемач, който е притежател на „ Самекс ” и се споделя Лазгин Маджид и е брат на Ариф Маджид. А втория живее в брак с друга красавица Жасмина Маджид. Която му роди 4 деца.

Лора и богаташа са дружно от 1 година, само че очевидно връзката им се развива бързо. Защото двамата живеят на фамилни начала и скоро ще им се роди отроче.

След като в медиите се разчу за бременността на Лора, секси брюнетката се принуди да покаже настоящата си визия.  

Синоптичката се пусна само че фото с десетгодишната си дъщеря и двете хубавици театралничат на кадър с големи дарове в ръце. А бременната Лора е облякла съвсем транспарантна рокля. Под която се вижда набъбналото й коремче. Публикацията си  озаглави „ Моето коледно знамение ”.

Първородната щерка на хубавицата е от брака й с убития преди 9 години предприемач Борислав Манджуков. Който бе убит в София.Според слуховете обаче, двамата братя Ариф не били в положителни връзки поради новата половинка на Лазгин и с Жасмина не я одобрявали за снаха.

Автор:Блиц

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР