От известно време насам сте подвластни на едно леко странно

...
От известно време насам сте подвластни на едно леко странно
Коментари Харесай

5 признака, че той е луд по теб

От известно време насам сте подвластни на едно леко необичайно чувство – може би сте малко изнервени, стомахът ви се свива, а на моменти усещате необяснима еуфория. С две думи, тръгнали сте по пътя на влюбването и се сблъсквате с тези положения, само когато Той е в близост. Тези страсти може да са единствено началото на нещо прелестно и всичко наподобява някак розово, само че като че ли не сте напълно сигурни дали и обектът на вашите стремежи ви откликва със същото, написа woman.bg.

Обикновено мъжете не са изключително положителни в прикриването, когато харесват дадена жена. Много постоянно можете да видите единствено по втренчения му взор какъв брой доста си пада той по вас. Но има и господа, които неизвестно за какво се стремят и съумяват да скрият, че усещат привличане. И вие в този момент изпитвате известни съмнения, че може би си имате работа с тъкмо подобен, само че не сте сигурни и не желаете да се чувствате идиотски, като просто му покажете прекомерно очевидно, че си падате по него. Затова през днешния ден сме решили да ви помогнем, като ви подскажем кои са признаците, че той в действителност ви харесва, само че го крие.
Той е нервозен, когато сте в близост
Може би леко трепери, пипа се постоянно, изпотява се или пък прави странни придвижвания? Да, той доста ви харесва. Ако заобикаля и очен контакт с вас, значи е извънредно обезпокоен, което би трябвало да ви радва. Всички тези признаци значат, че той се тормози да не бъде отритнат от вас. Следващият път, когато забележите, че е раздразнителен към вас, просто му се усмихнете предизвикателно.

Усмихва се необятно
Ако избран човек ви носи наслада и се чувствате щастливи към него, несъмнено, че ще се усмихнете, когато го видите. Това е натурален развой в човешкия мозък, който е изписан на лицето. Друг знак от езика на тялото, който би трябвало да ви подскаже, че той ви харесва, е методът, по който застава против вас. Ако този мъж не скръства ръцете си, когато си говорите и постоянно се обръща с лице към вас, даже когато не е напълно належащо и общо взето всякога, когато го заговорите, значи несъмнено има интерес към вас.
Понякога е неприятен с вас
Има такива мъже, които не престават да смъкват дамите, употребявайки остарели учебни трикове. Спомнете си това момче, което не спираше да ви се подиграва, да ви спъва и да ви дърпа за косата в учебно заведение и в последна сметка разбрахте, че е било влюбено във вас. Едно такова пораснало обаче момче стои в този момент против вас. То е толкоз изнервено от обстоятелството, че ви харесва до безумство, само че знае, че може да го отрежете, че е готово даже да ви обиди, вместо да ви покаже по зрял метод възприятията си. Затова идващият път, когато ви каже нещо на пръв взор неуважително и нападателно, не бързайте да се сърдите. Отговорете с усмивка и му вдъхнете малко убеденост.
Грижовен е към вас
По принцип мъжката природа е устроена по този метод. Господата обичат да се грижат за дамата, от която са привлечени, тъй като по този метод се усещат мощни и потребни. Ако забележите, че той ви предлага прекомерно постоянно помощ или е по-инициативен и непрекъснато е в близост, с цел да ви подаде това, което ви е нужно, или пък да бъде от изгода за нещо друго, то би трябвало да откликнете с признателност. Позволете му да бъде мощния мъж, да бъде супергерой.
Гледа се в огледалото постоянно
Или просто не стопира да си оправя косата, блузата или нещо друго по себе си. Той просто желае да свети пред вас, както вие блестите в неговите очи. В това отношение мъжете и дамите си наподобяват – стават по-суетни, когато към тях има забавен индивид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР