От известно време мъжът на Елена Йончева не споделя един

...
От известно време мъжът на Елена Йончева не споделя един
Коментари Харесай

Мъжът на Елена Йончева я заряза: Архитект Пламен Тодоров избяга в Шумен

От известно време мъжът на Елена Йончева не споделя един покрив с нея и детето им, научи HotArena.
Причината – бизнес командировка, която изпратила проектант Пламен Тодоров за неустановен период в провинцията.
В последните седмици той може да бъде видян всекидневно да обикаля из Шумен. Именно там компанията му управлява градежа и дизайна на сериозен обект, който Пламен подхвана още преди месеци. Тогава той бе сниман от фотографите на „ Ретро “ да нощува в тамошен хотел със своя колежка, писа „ Ретро “.
В момента го придружавали още 11 души, които работят за неговото архитектурно студио. Впечатление прави, че преобладаваща част от екипа, с който мъжът на Йончева споделя командировката, е дамски.

Покрай работата им оставало и време за занимания, а Пламен на драго сърце си припомнил безгрижието на ергенския живот.
Припомняме, че някогашната журналистка и сегашна евродепутатка неотдавна изгони архитекта прелюбодеец с величествен скандал. Елена изхвърлила багажа му от просторната къща в столичния квартал „ Драгалевци “, където двамата живеят чартърен, и с викове му декларирала, че не желае да го вижда повече, заяви „ Уикенд “.
Драмата се разиграла малко преди обявата, разказваща за първи път за изневерите на Тодоров. Доброжелатели осведомили Йончева, че мъжът й към този момент е прекосявал границите на благоприличието, появявайки се на обществени места с любовницата си.

„ Елена не може да преглътне унижението. До един миг търпеше, само че към този момент й писна да я излагат по този метод! “, разяснява непосредствен на фамилията.
От няколко месеца евродепутатката подозирала, че Пламен има друга жена, само че предпочитала да си затваря очите и да се концентрира върху политическата си кариера. Скоро обаче ситуацията излязло отвън надзор и намесата й била наложителна.
Архитект Тодоров бил вдлъбнат до уши по любовницата си и без никакъв срам я представял пред другари и родственици. Новата му любимка е Виктория и е едвам на 27 години. Двамата са сътрудници и работата по разнообразни планове ги сближила. Авантюрата им почнала още в края на предходната година, когато постоянно пътували по работа из страната и в чужбина.

Според чудесно осведомен източник на „ Уикенд ”, връзките на Елена и Пламен охладнели още след раждането на сина им Теодор. По това време някогашната половинка на Сергей Станишев реши да гради политическа кариера и се причисли към листата на Българска социалистическа партия в Хасково, а фамилията й остана на назад във времето. 55-годишната Йончева заряза новороденото бебе на непознати грижи и хукна по партийни конгреси.
Говори се, че бащата Пламен също бил зает и нямал време да се занимава с хлапето.
„ Работата му като проектант е обвързвана с доста пътувания в страната и чужбина. Откакто Елена е в Народното събрание, двамата съвсем не се виждат. Детето го отглеждат бабите и няколко бавачки ”, издават хора от обкръжението на фамилията.
С това чашата на търпението й преляла – ядосана, тя му събрала багажа в няколко сака и ги изхвърлила през терасата на дома им.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР