От известно време из певческата гидия упорито се говори за

...
От известно време из певческата гидия упорито се говори за
Коментари Харесай

Тони Димитрова Изненадващо Скъса С Гаджето Си, Но Причината Ще Ви Изуми! Дръжте Се, Китаристът От „Гласът На България” Е

От известно време из певческата гидия настойчиво се приказва за раздялата на певицата и китариста от „ Гласът на България ”. Колегията разяснява, че повода за разрива в любовните им връзки не е намесата на трети човек. А неизлечимата пристрастеност на музиканта към комара.

Публична загадка е, че някогашните любовници не поемат дружно задължения.Всеки си тъче на личния си стан. Чаровната изпълнителка на шлагера „ Ах, морето ” включва в участията си един от изпълнителите на Стефан Диомов от групата му „ Петте сезона ”.

Китаристът пък, който преди няколко години сътвори възторг в музикалното шоу за гении „ Гласът на България ” е със свои обособени участия. Гаджето на певицата не живее с нея под един покрив. Говори се, че бургазлийката го изгонила от жилището, което обитавали дружно като му взела ключа веднъж за постоянно, предават от „ Жълтите вести “ на електронното новинарско издание pik.bg.

Мира в фамилията бил нарушен от недостатък на Иван. Който има не от през вчерашния ден или през днешния ден. Оказало се, че музикантът е привързан към хазартните залагания. По цели нощи обикалял игралните зали. Към които натрупал впечатляващи борчове. Задълженията му и пристрастеността му към хазарта съумели небрежно да съсипят фамилната идилия, на която се радвали някогашните към този момент влюбени.
Tags: Тони Димитрова изненадващо скъса с гаджето сино повода ще ви изуми! Дръжте секитаристът от „ Гласът на България ” е

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР