От известно време България функционира в условията на почти президентска

...
От известно време България функционира в условията на почти президентска
Коментари Харесай

Зафиров: От известно време България функционира като президентска република

От известно време България действа в изискванията на съвсем президентска република. Това съобщи в студиото на Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия.

Срещата сред „ Продължаваме Промяната ” и ГЕРБ е странна, тъй като и двете партии демонстрираха безспорна нетърпимост , а в един миг сядат на масата на диалози, счита Зафиров.

Има действителна опция партиите, които гласоподаваха „ за ” оръжия за Украйна, да се съберат в управнически формат. Друга опция е партиите, които смъкнаха предходното държавно управление –ГЕРБ Движение за права и свободи и „ Възраждане ”, да образуват кабинет, разясни депутатът.

Той разяснява, че в случай че се стигне до втори мандат и Българска социалистическа партия бъде поканена от Политическа партия на диалози, левицата евентуално ще ги поддържа.

„ Правителството, в което участвахме двете обединения, работеше добре. Алтернативата, която ни предложиха тези, които ни смъкнаха, не е по-добра ”, посочи Зафиров.

Според него няма опция Българска социалистическа партия да време в общо ръководство с ГЕРБ. 

„ Не виждам такава опция. Все още не са завършили даже самите прегори при президента. В Народно събрание има доста партии, с които имаме несъответственост, не са единствено ГЕРБ ”, разясни Атанас Зафиров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР