От източници в Харманли обаче Faktor.bg научил, че още минути

...
От източници в Харманли обаче Faktor.bg научил, че още минути
Коментари Харесай

Проговори Мъжът, Който Е Ударен От Колата На Бащата На Президента Радев!

От източници в Харманли обаче Faktor.bg научил, че още минути след злополуката Стефчо Тодоров е декларирал на служителите на реда, че е неудовлетворен от работата им и ще пусне в Министерство на вътрешните работи несъгласие по случая. Но на идващия ден изненадващо е декларирал, че се отхвърля да пуска тъжба. Пред служителите на реда удостоверил, че с него е воден диалог, с цел да работи по този метод. Кой го е " посъветвал " да постъпи по този начин, занапред би трябвало да се откри.

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев и основният прокурор Сотир Цацаров разпоредиха инспекция по отношение на пътния случай с присъединяване на бащата на президента Румен Радев - Георги.

По-рано през днешния ден стана ясно, че предишния петък (17 август) на кръгово кръстовище в Харманли Георги Радев блъснал с колата си мъж с триколка.

Пострадалият Стефан Тодоров е откаран в болница. При случая той си натъртил ръката и крайници.

Мъжът е безапелационен, че няма никакви искания към Георги Радев и няма да го съди.

Инцидентът обаче провокира подозрения, че е имало опит информацията да бъде прикрита.

Разпоредената инспекция се прави от екипи на Главна дирекция " Национална полиция " и Дирекция " Инспекторат " на Министерство на вътрешните работи. В хода ѝ са разпитани чиновниците, обслужили местопроизшествието, както и потърпевшият при случая, конфискувани са записи от видеокамери и различен доказателствен материал.

Резултатите ще бъдат докладвани на прокуратурата, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

До този миг президентът Румен Радев не е коментирал случая. От щаба на президента нито потвърдиха, нито отхвърлиха новината, само че обявиха, че институцията не e упражнявалa напън над Министерство на вътрешните работи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР